Corona

Gevolgen van het Coronavirus (COVID-19)

UPDATE 24/03/2019

HEYTEC zet de gezondheid van eigen medewerkers en klanten voorop en volgt de aanbevelingen van de overheid.

Wij willen de continuïteit van onze activiteit en onze dienstverlening, die essentieel zijn voor sommige vitale sectoren van de economie, waarborgen.

Dat betekent dat HEYTEC-medewerkers zo veel mogelijk tele-werken.   Wij zijn zeer trots op de solidariteit, motivatie en de inzet van onze teams in deze turbulente tijden.

Het grootste deel van onze verkoop-medewerkers werkt momenteel deeltijds.  Al onze filialen blijven echter open van 08h00 tot 17h00, maar we kunnen geen fysieke toegang meer toestaan.

Afhalingen zijn mogelijk.  Als u uw bestelling op voorhand plaatst, telefonisch of per e-mail, zorgen wij ervoor dat deze voor u klaarstaat.  Gelieve hiervoor volgende procedure te volgen a.u.b.:

  1. Bel eerst naar uw vestiging.
  2. Als de goederen voorradig zijn, krijgt u hiervan een bevestiging.
  3. Samen met de vestigingsmedewerker wordt een uur afgesproken.
  4. Instructies omtrent contactloos leveren en afhalen worden strikt opgevolgd. Houd altijd minimum 3 meter afstand.

Afhaling met contante betaling (onder rembours leveringen) zijn onmogelijk behalve bij voorafbetalingen via overschrijving. Na bevestiging van onze boekhouding, zal u gecontacteerd worden om een tijdstip af te spreken.

Alle leveringen blijven mogelijk, ook per express.

Voor wat de beschikbaarheid van producten betreft hebben wij al sinds het begin van de epidemie verschillende initiatieven genomen om onze voorraden te versterken.  Op dit ogenblik kennen we geen belangrijke stockbreuken maar verschillende fabrikanten melden ons problemen, vertragingen en fabriekssluitingen.  We volgen de situatie met betrekking tot de leveringen uur per uur en dag per dag op en werken aan een continuïteitsplan in de veronderstelling dat de situatie langer kan duren.  Wij volgen al uw orders hierbij met de grootste aandacht op.

Onze productie in Lier (Glacial warmtewisselaars – ook maatwerk) en Kuurne (compressor units) blijft momenteel open.

Indien u door werktijdverkorting niet in staat bent uw gebruikelijke contactpersonen te bereiken, willen wij u hieronder herinneren aan de telefoonnummers en e-mailadressen van onze filialen.

Het HEYTEC-team doet er verder alles aan om u dagelijks maximaal te ondersteunen.