10% korting bij elke bestelling tot 30/11/2023*

Maak kennis met de ongeëvenaarde communicatie- en programmeer- mogelijkheden van de Carel iJW koelregelaar!

(*) De extra korting wordt berekend bij de levering.

De APPLICA App voor de installateur.

De CONTROLLA App voor de eindgebruiker.

iJW – de koelregelaar met ingebouwde “wizard”

Ontworpen voor zowel vervangingen als nieuwe installaties, eenvoudig in gebruik dankzij native BLUETOOTH en NFC-connectiviteit. Installateurs kunnen hun smartphone met APPLICA gebruiken voor configuratie, testen en onderhoud van de controller, terwijl de eindgebruikers dagelijkse taken (zoals het registreren van HACCP-gegevens) kunnen optimaliseren met CONTROLLA.

Nieuwe smartphonefuncties voor installateurs:

• eenvoudige controllerconfiguratie met behulp van de Wizard

• favoriete configuraties opslaan, exporteren, bewerken, delen en importeren

• controller- en alarmbeheer, directe opdrachten, LIVE-grafiek/temperatuurlogboek

• TEST-modus voor het beheer van aangesloten belastingen

Wizard

Voor service

Laat de Wizard u leiden door de meest geschikte configuratie. Integreer en optimaliseer het vervolgens op basis van uw ervaring.

Sla uw favoriete configuraties op, deel ze via e-mail of IM en importeer ze in andere iJW-controllers.

De correcte werking van de eenheid testen door de variabelen in real time te analyseren en de aangesloten belastingen te testen.

Voor eindgebruikers

De status van de temperatuur en de regelaar bekijken, eenvoudige routineopdrachten uitvoeren zonder risico op onbedoelde wijziging van de bedrijfsparameters.

Grafische weergave van de temperatuur/vochtigheid logs.

IJW is geschikt om te worden opgenomen in een 4.0 systeem dankzij de GBS poort (RS485) voor aansluiting op een bewakingssysteem.

Beschikbare versies

Connecties

Download APPLICA, en krijg toegang tot IJW-tutorial video’s en technische documentatie.


Alle prijzen zijn netto, exclusief BTW – Niet cumuleerbaar met andere promoties – Wijzigingen onder voorbehoud – Volgens de Algemene Voorwaarden van HEYTEC n.v. – Geldig voor bestellingen tot 30/11/2023 of tot uitputting van de voorraad – Enkel van toepassing voor bestellingen in één keer geleverd/afgehaald vóór 30/11/2023. – Afroeporders worden niet aanvaard. – Niet geldig voor klanten met speciale voorwaarden en/of netto-prijzen – Met deze nieuwsbiref komen alle voorgaande prijzen te vervallen, voor zover deze niet schriftelijk voor een langere periode bevestigd waren. – Wij behouden ons het recht voor om prijswijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren. – Aan de in deze nieuwsbrief verwerkte teksten, foto’s en tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. – Technische gegevens zijn onder voorbehoud. – Nadruk van deze nieuwsbrief of gedeelten hiervan is alleen toegestaan mits voorafgaande schriftelijke toestemming van HEYTEC n.v..