Uw expert partner in natuurlijke koudemiddelen!

Ontdek al onze diensten en bekijk ons aanbod voor efficiënte koeltechnische oplossingen.

Bent u actief in natuurlijke koudemiddelen, of overweegt u de stap er naartoe? Wist u dat HEYTEC u kan ondersteunen in uw projecten? Naast een breed gamma aan A-merken bieden wij ook een reeks diensten aan.

Dimensionering
Onze experts maken graag voor u een nauwkeurige calculatie van uw project, zodat u efficiënte en kosteneffectieve oplossingen kan implementeren.

 

Volledig projectaanbod
Als one-stop-shop kunnen wij uw koeltechnisch project, van verdamper tot centrale, volledig aanbieden, inclusief de nodige tools en meetapparatuur. Een gestroomlijnde installatie met de A-merken in de COOLING.

 

On-site assistentie
Wij bieden een assistentie op de werf door één van onze experten om u te ondersteunen bij opstart van de installatie en de parametrage van de regeling.

 

Opleidingen
Leer de ins en outs van CO₂ of propaanwarmtepompen tijdens onze trainingen, die u en uw team voorbereiden op een succesvolle installatie.

 

Aftersales
Wij stellen een grote voorraad aan spareparts van onze strategische merken ter beschikking, alsook compressoren van BITZER en DORIN. Onze efficiënte logistiek, onze ruime voorraad en onze 24/7 beschikbaarheid dragen bij aan het bieden van onze snelle service.

Wil u op de hoogte blijven van wat we in de toekomst te bieden hebben op het gebied van natuurlijke koudemiddelen?

Laat ons dan weten in welke projecten u actief bent of waarmee u wenst te starten.

    Ik wens inlichtingen over het aanbod natuurlijke koudemiddelen bij HEYTEC:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.